Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera 212 Heroes Men
Carolina Herrera 212 Heroes Men
29 490 Ft

Carolina Herrera 212 Heroes Men

Őrizd meg örök fiatalságod, maradj önmagad, és legyél Te is a Carolina Herrera 212 Heroes férfi Eau de Toilette egyik hőse. Ez az illat a lázadó énedet fedi fel. Elég ha egy üvegcse ott lesz az asztalodon és persze magadra fújsz párat belőle.
fougère illat fás és virágos jegyekkel
2021-ben mutatták be forradalmi üvegcsében
100% vegánillat-tanúsítvánnyal
Az illat összetétele
A gyömbér és a körte kezdeti kombinációja a kender tónusaival kísérve tökéletesen kifejezi a fiatalságot. Kis idő múlva előtérbe kerül a friss, virágos édeskés gólyaorr a gyógynövényes zsályaillattal. Ez a kapcsolat fejlődik tovább, míg végül a bőrös és fás tónusok veszik át hatalmat, és érzéki módon lezárják az illatkompozíciót.

Az illat története
A street kultúra fogalma a szabadsággal, a hitelességgel és a fiatalokkal kapcsolódik össze, világában teret kapnak a szabad kifejezésmódok. Éppen a street kultúra, különösen az álmokkal és lázadással teli fiatal generáció előtt tiszteleg a Carolina Herrera 212 Heroes illata.

Ezt már első pillantásra elárulja a gördeszka alakú üvegcse. Mindent eláruló szimbólummá vált, egyúttal a Carolina Herrera márka újabb parfüm-mérföldköve lett. Az üvegcse és tartalma a hősök iránti tiszteletet fejezi ki – azok iránt, akik képesek maradéktalanul élvezni életet.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
90 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
29 490 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, gyömbér, kender
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, gólyaorr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, bőr
Az illat fajtája
fougere
Adatok
Vonalkód
8411061972656
Cikkszám
MRP346