Ügyfélszolgálat: +36704231190

Calvin Klein Man
Calvin Klein Man
14 689 Ft

Calvin Klein Man

Rettenthetetlenség és fizikai vonzerő egyetlen üvegcsében: ez a Calvin Klein Man férfi Eau de Toilette, amelyben mélység és frissesség, ízes gyümölcsök és ritka fafélék, gyengédség és nyersesség rejtőzik. Próbálja ki ön is – de csak akkor, ha felkészült rá, hogy a lába előtt fognak heverni a nők.

friss, fás-fűszeres illat
modern, öntudatos férfiaknak
mindennapos viseletre alkalmas
Az illat összetétele
A fejillat egyszerre friss és aromás, amelyben a zamatos bergamott, a mandarin, a rozmaring karakteres illata és az ibolya törékeny szirmai elegyednek. A szívillatban a gyanta, a babérlevél és a szerecsendió melengető keveréke érezhető, amelyet az üde menta tesz könnyedebbé. Az alapillatot a csábító pézsma, ritka fafélék és ámbrás akkordok alkotják, hogy érzékivé és méllyé tegyék a kompozíciót.

Az illat története
A Calvin Klein Man kompozícióját 2007-ben alkotta meg Ann Gottlieb parfümőr. Ahogyan az már a márkától megszokott, az Eau de Toilette üvegcséje ezúttal is minimalista stílusú.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Calvin Klein
Raktáron
14 689 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ibolya levelek, rozmaring, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, babérlevél, tömjén, menta
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, guajakfa, borostyán, szantálfa, ciprus
Az illat fajtája
fűszeres, fás
Adatok
Vonalkód
31655644851
Cikkszám
MRP257