Ügyfélszolgálat: +36704231190

Calvin Klein Escape for Men
Calvin Klein Escape for Men
14 689 Ft

Calvin Klein Escape for Men

Meneküljön el a mindennapokból és merüljön el inkább legmerészebb álmaiban! A férfi Calvin Klein Escape for Men eau de toilette elég energiát és bátorságot ad ahhoz, hogy felhagyjon a megszokott kötelezettségekkel, és helyettük megéljen minden kínálkozó kalandot és élményt.

modern kori úriembereknek való, friss aromás-fás illat
nappalra ajánljuk a melegebb hónapokban
modern, szokatlan és férfias aroma
Az illat összetétele
Először a sárgadinnye, grapefruit, mangó és bergamott zamatosan gyümölcsös elegye nyűgözi le Önt, amelyet az üdítő eukaliptusz és az aromás boróka tökéletesen kiegészít. Ezt a rozmaring és zsálya férfias akkordjaival egyesülő tengeri jegyek követik, amelyeket a fenyő, ciprus és nyírfakéreg erdei esszenciái tesznek teljessé. Az alapillatban az ámbra mellett földes tölgyfamohát és vetivert, egzotikus pacsulit és melengető szantálfát érezhet.

Az illat története
A Calvin Klein Escape for Men férfi illatot már 1993-ban piacra dobták, időtlenségének köszönhetően pedig napjainkban is a legkedveltebb eau de toilette-ek egyike. Azoknak a férfiaknak alkották, akik nem félnek kilépni a komfortzónájukból és az élet minden percét élvezni.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Calvin Klein
Raktáron
14 689 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mangó, eukaliptusz, boróka, grapefruit, dinnye
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fenyő, tengeri tónusok, nyír, zsálya, rozmaring, ciprus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, pacsuli, tölgymoha, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
aromás, fás
Adatok
Vonalkód
88300100514
Cikkszám
MRP262