Ügyfélszolgálat: +36704231190

Calvin Klein Escape

Meneküljön el a mindennapok valósága elől és adja át magát a legvadabb álmainak! A Calvin Klein Escape női Eau de Parfum önben is felébreszti a szüntelen izgalom és a nőies csábítás érzését. Az érzéki illatkompozíció felfrissíti a testet és a lelket, amit környezete is biztosan észrevesz. Készüljön fel a bókok fogadására és az Önre tapadó szemekre!

frissítő, virágos illat
romantikus lelkű nőknek
mindennapos viseletre ideális
Az illat összetétele
A felső jegyekben leleményesen fonódnak össze a dinnye, a ribizli, a licsi, a sárgabarack, az alma és a friss citrusfélék gyümölcsös akkordjai a kamilla, a körömvirág és a jácint finom szirmaival. Ezt a kombinációt a tölgyfamoha, a koriander és a vonzó ylang-ylang titokzatossága festi alá. A szívillatban a jázmin, a rózsa, a gyöngyvirág és a szegfű jegyei az édes őszibarackkal és a melengető szegfűszeggel elegyednek. A kompozíció alapját az édes vanília, az ámbra, a csábító pézsma és az elbűvölő fafélék keveréke alkotja.

Az illat története
Az Escape 1991 Eau de Parfum 1991 óta tarkítja a Calvin Klein márka kínálatát, és már a megjelenése utáni évben elnyerte a rangos FIFI díjat. Az illat minimalista stílusú üvegcsében rejtőzik, amely kiemeli kivételességét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Calvin Klein
Nincs raktáron
14 909 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, büdöske (bársonyvirág), alma, licsi, feketeribizli, jácint, sárgabarack, tölgymoha, mandarin, orvosi körömvirág, kamilla, dinnye, feketeribizli levele, ylang-ylang
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, gyöngyvirág, őszibarack, szegfűszeg, rózsa, szegfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vetiverfű, cédrus, vanília, tölgymoha, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, vizes
Adatok
Vonalkód
88300608409
Cikkszám
MRP263