Ügyfélszolgálat: +36704231190

Calvin Klein CK IN2U férfi
Calvin Klein CK IN2U férfi
14 689 Ft

Calvin Klein CK IN2U férfi

Egyedülálló, eredeti, nem érdeklik a bevett szabályok, és soha nem játssza meg magát – az ilyen férfiak számára alkották a Calvin Klein CK IN2U eau de toilette-et. Szokatlan, friss jegyei minden nap végigkísérik, bármi is történjék, és a hölgyek körében sem fog észrevétlen maradni - csoda lenne, ha nem figyelnének fel Önre.

friss, aromás illat
modern, városi férfiaknak
tökéletes nappali viselet melegebb időjáráshoz
Az illat összetétele
Már az alapillatban magával sodorja egy frissítő citrusos hullám, amelyet a paradicsomlevelek aromás akkordjai tesznek teljessé. A kompozíció középpontjában a férfiillatoknál kevésbé megszokott, de ízletes kakaó érezhető, amely mélységet és egyediséget kölcsönöz. Az alapillatot a melengető cédrusfa, a csábító vetiver és a pézsma férfias jegyei szövik át, amelyeket még hosszú órákon keresztül érezni fog.

Az illat története
A női Calvin Klein CK IN2U eau de toilette-et változatával, a CK IN2U for Her-rel együtt 2007-ben mutatták be. A hölgyeknek szóló változatban szintén a citrusos jegyek dominálnak, ám az érzéki orchidea és a kaktusz jegyeivel.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
150 ml
Márka
Calvin Klein
Raktáron
14 689 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kakaó
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, vetiverfű, cédrus
Az illat fajtája
aromás
Adatok
Vonalkód
88300196944
Cikkszám
MRP259