Ügyfélszolgálat: +36704231190

Calvin Klein CK Free
Calvin Klein CK Free
15 019 Ft

Calvin Klein CK Free

Ez a szabadság igazi illata! Borítsa fel a társadalmi elvárásokat és érezze végre a saját bőrén is a hihetetlen felszabadultságot. A férfi Calvin Klein CK Free eau de toilette átgondolt kompozíciója, amely tökéletesen illik a modern férfiakhoz. Próbálja ki és nem fog tudni többé lemondani róla!

friss, aromás-fás illat
modern kori úriembereknek
elsősorban nappali viseletre
Az illat összetétele
Már az alapillatban elvarázsolja Önt az egzotikus ánizs, a borókabogyó, az ízletes abszint és a jákafa édeskés levének szokatlan kombinációja. A szívillatban a velúr, az aromás kávé, a dohány és az illatos, dél-afrikai gyógynövény, a buchu alkotta, csábító kompozíció bűvöli el érzékeit. Az alapillatban a pacsuli és a fényűző fafélék teszik melengetővé és szexivé a CK Free eau de toilette lecsengését.

Az illat története
A CK Free Rodrigo Flores-Roux és Ellen Mollner vezényletével született 2009-ben, és mivel a modern férfi ideális nyári illata, augusztusban mutatták be. Az eau de toilette minimalista üvegcséje is az illatkompozíció frissességét fejezi ki.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Calvin Klein
Raktáron
15 019 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jákafa gyümölcs, boróka, abszint, csillagánizs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kávé, dohány, bucchi, velúr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgy, pacsuli, cédrus, fás tónusok
Az illat fajtája
aromás, fás
Adatok
Vonalkód
3607342058057
Cikkszám
MRP258