Ügyfélszolgálat: +36704231190

Cacharel Noa
Cacharel Noa
24 990 Ft

Cacharel Noa

A természet legmélyén olyan illat született, amely olyan tökéletes, tiszta és elegáns, mint a fehér gyöngy. A női Cacharel Noa Eau de Toilette a mámorító virágok illatából és a fa melegségéből fakadó harmóniájával Önt és a környezetét is azonnal elbűvöli. Engedje, hogy magával ragadja egy olyan bolygóra, ahol minden kívánsága teljesül. Egy átlátszó üveg, amelynek szívében egy bolygószerű gömb található, ragyogó gyöngyként. Az élet örökös körforgásának gondolata.

rendkívül gyöngéd, virágos-fás illat
remekül kiemeli a természetes női szépséget
mindennapos viseletre ideális illat
Az illat összetétele
Lágy nyitányát az ízletes őszibarack és a fréziával ölelkező, mámorító bazsarózsa uralja, mindezt pedig aromás, zöld illatjegyek és érzéki fehér pézsma teszi még tökéletesebbé. Pillanatokkal később az illat egy virágoskertté bontakozik ki, melyben a rózsa, a gyöngyvirág és az ylang ylang virágainak gyöngéd akkordjait a teltebb liliom és jázmin esszenciája hatja át, hátterében a frissen kaszált fű diszkrét illatával. Az illatkompozíció melegsége annak az intenzív alapnak köszönhető, melyben a tonkabab és a vanília édessége, a cédrusfa és a szantálfa bensőséges párosa, valamint az aromás tömjén és a koriander egyesül. A teljes kicsengéshez a finom kávé ad energizáló szikrát.

Az illat története
Az 1998. évi női Cacharel Noa parfüm a vonzerőt, valamint a gyöngédséget és a sérülékenységet fejezi ki. Az üvegcse olyan, mint egy bolygó, a benne lévő apró fehér gyöngy pedig a minden nőben ott lakozó tökéletesség szimbóluma.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Cacharel
Raktáron
24 990 Ft
Részletek
Fej: bazsarózsa, zöld tónusok, frézia, fehér pézsma, őszibarack
Szív: jázmin, rózsa, gyöngyvirág, fű, ylang-ylang, liliom
Alap: kávé, cédrus, szantálfa, vanília, tonkabab, koriander, tömjén
Az illat fajtája: virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3360373016358
Cikkszám
MRP498