Ügyfélszolgálat: +36704231190

Bvlgari Rose Goldea
Bvlgari Rose Goldea
49 990 Ft

Bvlgari Rose Goldea

Bemutatkozik a Bvlgari új illata, a Rose Goldea, amellyel a márka nőiesség iránti hódolatát fejezi ki. A Bvlgari Rose Goldea női Eau de Parfum mindig Ön mellett fog állni, mint egy merész és csábító drágakő, amely ajtót nyit a romantikus kalandok felé. A ragyogó rózsát és a kifinomult pézsmát ötvöző virágos keverék vággyal van megtöltve – csakúgy mint Ön. Engedje, hogy lángra lobbanjon.

virágos illat, amelyet az érzéki rózsa ural
a nőknek, akik szeretnék a nőiességüket teljesen felszabadítani
nagyszerűen illik mindennapi viseletre
Az illat összetétele

Az érzéki rózsa és a kifinomult pézsma kombinációja már az elején elbűvöli a friss bergamottal és az egzotikus gránátalmával együtt. A rózsás jegyek dominálnak az Eau de Parfum szívében is, ahol a bazsarózsa és a jázmin virágos aromájával és egy csepp édes őszibarackkal keverednek. Az alapillatot a szantálfa fás aromája gazdagítja az édes vaníliával, a tömjén füstös aromájával együtt, majd ismét a pézsma tesz egy jellegzetes pontot a végére.

Az illat története

Alberto Morillas parfümőr hű maradt az Eau de Parfum nevéhez, és az illatkompozíció előterébe az érzéki rózsát állította. Így 2016 óta a Bvlgari Rose Goldea illatának virágos aromája a nőiesség előtt tiszteleg, annak szépségét és bájosságát ünnepli. Vonzó drágakővé vált nemcsak a csodálatos illata miatt, hanem az üvegcse dizájnjának köszönhetően is, amely romantikus rózsaszín árnyalatával, egyszerű ívelt formájával szenvedélyt ébreszt és romantikus érzéseket kelt.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
90 ml
Márka
Bvlgari
Raktáron
49 990 Ft
Részletek
Fej
gránátalma
Szív
damaszkuszi rózsa
Alap
pézsma
Az illat fajtája
virágos, pézsmás
Adatok
Vonalkód
783320502514
Cikkszám
MRP526