Ügyfélszolgálat: +36704231190

Bvlgari Omnia Coral

A virágos, gyümölcsös illat, amely a napsütötte nyári napokat, a káprázatos természet pazar virágosságát és a határtalan óceánt idézi az év minden napján. A Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette hölgyeknek illatot a a ritka vörös korallok tündöklő színei inspirálták, összetevői pedig a hibiszkuszvirág, a vízi liliom, a lédús goji bogyó és az édes gránátalma harmonikus kombinációját alkotják. A nemes és ritka korall ékkő adta az ihletet”, meséli Alberto Morillas parfümkészítő mester, „egy kéjes, természetes illatot képzeltem el a hibiszkuszvirág köré fonódó zamatos gyümölcsök túláradó érzékiségével”.

élénk virágos-gyümölcsös illat hölgyeknek
ragyogó ékkövek és ritka vörös korallok inspirálták
a nyári napok hangulatát idézi
Az illat összetétele

A kompozíció az érzékeket felpezsdítő bergamot citrusos jegyével nyit. Ezt később a hibiszkusz illata váltja fel, a hosszan tartó száradás pedig lehetővé teszi a lédús gránátalma jegy kibontakozását.

Az illat története

A Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette először 2017-ben került bemutatásra. A híres parfümőr, Alberto Morillas műve palackba zárja a nyári emlékek illatát. A csillogó, ritka ékkövek inspirálták, és a végtelen szabadság érzését kelti.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
65 ml
Márka
Bvlgari
Nincs raktáron
30 990 Ft
Részletek
Fej
bergamott
Szív
hibiszkusz
Alap
gránátalma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
783320402692
Cikkszám
MRP525