Ügyfélszolgálat: +36704231190

Bvlgari Man Terrae Essence
Bvlgari Man Terrae Essence
49 990 Ft

Bvlgari Man Terrae Essence

A BVLGARI MAN kollekció legújabb tagja egy új természeti elemet testesít meg egy rendkívül markáns illat formájában, méghozzá a föld erejét. A föld hatalma, gazdagsága, termékenysége inspirálta a Bvlgari Man Terrae Essence Eau de Parfum illatát. Egyedi illata ideális választás a magabiztos uraknak, akik nem félnek céljaik után haladni. Melengető illata leginkább a hidegebb időjárásban bontakozik ki, és ideális nappali, vagy esti viseletre is.

időtlen, igazán klasszikus illat
kellemes, melengető illat
fás-fűszeres illat
Az illat összetétele
A citrom és kalamondin frissítő koktélja azonnal új energiával tölti fel a Bvlgari Man Terrae Essence illat viselőjét. Az orrisz, és a különleges vetiverfű érzékiséget kölcsönöz az illatnak, míg alapja igazán férfias a füstös, földes tónusoknak köszönhetően melyek a sztóraxfa virágos, fás illatjaival keverednek.

Az illat története

A Bvlgari Man Terrae Essence gazdagítja a Bvlgari Man kollekcióját, amelyet a természet elemei erejének szenteltek. A tűz, fa, és levegő után a föld került sorra amely a Terrae illatát inspirálta. Minimalista dizájnú flakonja barnás színt kapott arany részletekkel. Melengető tónusai ideálisak a hidegebb őszi, és téli időjáráshoz is.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Bvlgari
Raktáron
49 990 Ft
Részletek
Fej
citrom
Szív
vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
földes tónusok
Az illat fajtája
fás
Adatok
Vonalkód
783320416101
Cikkszám
MRP523