Ügyfélszolgálat: +36704231190

Bvlgari Allegra Rock'N'Rome
Bvlgari Allegra Rock'N'Rome
79 990 Ft

Bvlgari Allegra Rock'N'Rome

A BVLGARI ALLEGRA ROCK’N’ROME az Örök Város izzó naplementéibe és a soha véget nem érő éjszakák koktéljainak világába visz bennünket. Képzeljük el, ahogy egy teraszon ülünk a legjobb barátainkkal és előttünk feltűnik Róma lenyűgöző pompája. Olyannak hat, mintha a csodálatos Colosseumot megvilágítaná a rózsaszín és barackos ég. A szín a híres olasz koktélra, a spritz narancssárga tónusára emlékeztet, amelyet világszerte előszeretettel fogyasztanak. Mosolyogva és nevetve koccintunk erre az élményre, ahol a múlt, a jelen és a jövő látszólag egy tökéletes pillanatba olvad össze.

A végtelen aperitivek és a laza beszélgetések vidám pillanatait felidézve a Rock’n’Rome a barátság meleg érzéseivel és az alkonyat csillogásával ölel körbe.

Többre vágysz? Több érzésre, kényeztetésre, izgalomra, kényelemre és szenvedélyre? Kombináld kedvenc BVLGARI Allegra illatod bármelyik BVLGARI Allegra Magnifying esszenciával, hogy megalkosd saját, személyre szabott illatod. Csak úgy, mint egy kevés tejszínhab a fagylalton, egy fújás a Magnifying esszenciák valamelyikéből felerősíti és új színt visz bármelyik BVLGARI Allegra EDP illatába.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Bvlgari
Raktáron
79 990 Ft
Részletek
A Rock’n’Rome egy közös spritz intimitását örökíti meg egy likőr jellegű, virágos-orientális illatban. A szénsavas koktélhoz hasonlóan az illat a citrusos jegyek pezsgő csillogásával kezdődik. A virágos-gyümölcsös aromájának elkészítéséhez az Osmanthus és a barackos jegyek kerültek felhasználásra. Ezt követően ez az ízletes illatkoktélt az édes benzoin aromája váltja fel.
Adatok
Vonalkód
7833204129493
Cikkszám
MRP510