Ügyfélszolgálat: +36704231190

Bvlgari Allegra Fiori D'Amore
Bvlgari Allegra Fiori D'Amore
79 990 Ft

Bvlgari Allegra Fiori D'Amore

A BVLGARI ALLEGRA FIORI D’AMORE illata szenvedéllyel és imádattal ébreszti fel a szívünket. Egy elragadó, totális meglepetés, egy abszolút csodálatos rózsacsokor formájában. Egy csokor, amely gazdag a vörös rózsa számos árnyalatában és fajtájában, ígéretes lehetőségét adja egy frissen kibontakozó, igaz szerelemnek és egy édes, gyengéd ölelésnek. Elpirulunk a csodálónk eleganciáján, és izgatottan várjuk a közös találkozást.
A Fiori D’Amore egy érzéki rózsaillatban ragadja meg az olasz szerelem szenvedélyes energiáját. A csokor középpontjában a török és bolgár vörösrózsa tündökölnek. A finom és féktelen, ízletes és intenzív Fiore D’Amore kecsesen hívja elő a szerelem csodálatos sokoldalúságát és a szenvedély bársonyosan puha érintését.

Többre vágysz? Több érzésre, kényeztetésre, izgalomra, kényelemre és szenvedélyre? Kombináld kedvenc BVLGARI Allegra illatod bármelyik BVLGARI Allegra Magnifying esszenciával, hogy megalkosd saját, személyre szabott illatod. Csak úgy, mint egy kevés tejszínhab a fagylalton, egy fújás a Magnifying esszenciák valamelyikéből felerősíti és új színt visz bármelyik BVLGARI Allegra EDP illatába.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Bvlgari
Raktáron
79 990 Ft
Részletek
Friss, fiatalos aromáját egy új, modern akkord, a Prelude Raspberry hangsúlyozza. Az innovatív, gyümölcsös illatösszetevő a balzsamos nyár közepén szüretelt málna illatát idézi.
Adatok
Vonalkód
783320412783
Cikkszám
MRP509