Ügyfélszolgálat: +36704231190

Burberry Weekend for Women
Burberry Weekend for Women
20 189 Ft

Burberry Weekend for Women

Adja át magát a boldogságnak és burkolja a testét a Burberry Weekend for Women Eau de Parfum édes illatába. Egyetlen illat sem képes olyan egyszerű dolgokból fakadó, tiszta boldogságérzetet kelteni önben, mint ez. A boldogság körül fogja ölelni Önt!

édesen virágos illat
boldog és optimista nőknek
egész évben viselhető
Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillatában a mandarin és zsálya kombinációját kék jácint és írisz teszi még erőteljesebbé. Virágos szívillatát ibolyagyökér, csipke, illetve őszibarack virág teszi még teljesebbé. Végezetül kibontakozik a szantálfa mámorító és megnyugtató illata, amely a békesség és boldogság pillanatait idézi. Mindezt pedig pézsma és cédrusfa jegyek kísérik.

Az illat története
Ne tévessze meg a Weekend for Women Eau de Parfum elnevezés. Nem azt jelenti, hogy kizárólag hétvégére való. Csupán a pihenés és szabad pillanatok hangulatát hivatott megidézni minden olyan nő számára, aki ezzel a kivételes illattal kényezteti magát. 1997-ben jelent meg a piacon.

Felkeltette érdeklődését ez az illat? A Burberry a 2019-es évben úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üveg, vagy csomagolás eltérhet a valóságban. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciát.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Burberry
Raktáron
20 189 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zsálya, rezeda, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
barackvirág, jácint, csipkebogyó, nőszirom, nektarin, ibolya gyökere
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrus, szantálfa
Az illat fajtája
virágos
Adatok
Vonalkód
3614226905284
Cikkszám
MRP279