Ügyfélszolgálat: +36704231190

Burberry Touch for Women
Burberry Touch for Women
19 089 Ft

Burberry Touch for Women

Lengje körül egy illat, amely olyan finoman simul a bőréhez, mint a legfinomabb anyagból készült fancy ruhadarab. A Burberry Touch for Women női Eau de Parfum mindig biztosítja a kellemes kényelem és tisztaság érzetét.

vonzó gyümölcsös-virágos illat a romantikus nőknek
elsősorban nappali viseletre alkalmas tavasszal és ősszel
természetes női elegancia tökéletes kiegészítője
Az illat összetétele
Kezdetekben a szeder, az őszibarack, a fekete ribizli és a vörös áfonya lédús gyümölcsös jegyei jelentkeznek, amelyeket a rózsaolaj finomít és a pikáns vörös bors fűszerez meg. Egy kis idő múlva a virágos szívillat bontakozik ki az elbűvölő bazsarózsával, liliommal, a bódító tubarózsával, a bájos jázminnal és a gyöngyvirággal. Az egész gyönyörű virágcsokrot a frissítő málna és az őszibarack esszenciái egészítik ki. A vanília, az egzotikus tonkabab, a mandula és a tölgymoha alkotta melengető alap intenzitást és csáberőt kölcsönöz az illatnak.

Az illat története
Díszítse elegáns stílusát a Burberry Touch for Women női illattal. Ez a virágos-gyümölcsös kompozíció tele van optimizmussal, érzékiséggel és gyengédséggel. 2000-ben került forgalomba és nagyszerűen kiegészíti az Ön stílusát minden alkalommal.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért az üvegcse vagy a csomagolás eltérhet a képen láthatótól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrizte az illatok brit eleganciáját.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Burberry
Raktáron
19 089 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szeder, kasszia, feketeribizli, őszibarack, rózsaolaj, fekete paprika, vörös áfonya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
liliom, jázmin, málna, tubarózsa, gyöngyvirág, őszibarack, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vanília, mandula, tölgymoha
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3614226905000
Cikkszám
MRP278