Ügyfélszolgálat: +36704231190

Burberry Brit Sheer

A világ sok mindent köszönhet Nagy-Britanniának: a Beatlest, a Rolls-Royce-t, a Queent vagy a Burberry márka ikonikus ballonkabátjait. Ez az időtlen darab ihlette a női Burberry Brit Sheer eau de toilette-et is, amely pontosan olyan vidám, mint a bőrre ragyogó első reggeli napsugarak.

üde, virágos-gyümölcsös illat
optimista nőknek
melegebb időjárásban ideális nappali viselet
Az illat összetétele
A fejillatban először a mandarin, a yuzu, az édes licsi és az ananászlevelek zamatos akkordjai jelennek meg. Őket követően elegáns virágcsokor bontakozik ki Ön előtt, amelyet törékeny bazsarózsa és őszibarackvirág alkot, mindezt pedig a körte édes illata festi alá. A kompozíció alapja a fehér pézsma és világos fafélék elegye, amely mélységet és nőiességet kölcsönöz az eau de toilette-nek.


Az illat története
A virágos Burberry Brit Sheer illatot 2015-ben mutatták be. Üvegcséjét elegáns dombormű díszíti azzal a kockás mintával, amely már 1920 óta a márka ismertetőjegye. A minta először az ikonikus ballonkabátok bélését díszítette, amelyek a mai napig közkedvelt darabok.

Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrizte az illatok brit eleganciáját.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Burberry
Nincs raktáron
17 989 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ananász levele, licsi, mandarin, yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsaszín bazsarózsa, barackvirág, nashi
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3614226904966
Cikkszám
MRP274