Ügyfélszolgálat: +36704231190

Antonio Banderas The Secret
Antonio Banderas The Secret
13 589 Ft

Antonio Banderas The Secret

A csábítás titkát rejti flakonjában az Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette uraknak. Titokzatos, orientális illat, amely fűszeres tónusainak köszönhetően felejthetetlen. Felkelti környezete figyelmét. Ideális éjszakai viseletre, különleges alkalmakra. Az illat leginkább hidegebb időben bontakozik ki, ezért inkább téli illatnak mondanánk.

orientális-fűszeres illat
különleges alkalmakra
magabiztos férfiaknak
Illat összetétele
A frissítő, energizáló menta tónusait érezhetjük már az első pillanatban. A fahéj keveredik hozzá, amelyhez később a lédús alma és a pikáns bors társul. A fűszeres tónusokat a fás tónusok váltsák fel az illat alapjában. A bőr különleges illata a csábító pézsmával a legtovább marad meg bőrén.

Illat története
Antonio Banderas a parfümök világát gyorsan meghódította. Illatai titokzatosak, igazán férfiasak, és csábítóak akárcsak maga Antonio. A The Secret eau de toillette jellegzetes flakonjában lapul, amelyet ezüst részletek egészítenek ki. Ideális választás egy különleges randevúra.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Antonio Banderas
Raktáron
13 589 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
alma, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, tonkabab, bőr, fa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres
Adatok
Vonalkód
8411061701034
Cikkszám
MRP282