Ügyfélszolgálat: +36704231190

Amouage Portrayal Woman
Amouage Portrayal Woman
97 999 Ft

Amouage Portrayal Woman

Az Amouage egy nemzetközi luxusillat-ház, amely a világ legfinomabban kidolgozott parfümjeinek elkészítéséről híres. Az ománi szultanátusban 1983-ban „A királyok ajándéka” néven alapított ház újradefiniálta az arab parfüméria művészetét, és globális hírnevet szerzett azzal, hogy minden alkotásába innovatív modernséget és valódi művésziséget hozott. Egy picit rafináltan virágos. Ilyen az Amouage Portrayal női Eau de Parfum. Ez az egyedülálló illatkompozíció a múlt század húszas éveibe viszi magával. Azokba az időkbe, amikor a tökéletes megjelenésű hölgyek cigarettaszipkát tartottak a kezükben, amikor a kultúrában a liberalizmus uralkodott. Ez az Eau de Parfum tökéletesen kiemeli és játékossá teszi klasszikus sármját.

virágos-keleties illat
elegáns hölgynek
nappali és esti viseletre
Az illat összetétele
Az Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillatát az aromás jázmin alkotja. A klasszikus virág az édes vaníliától és a szokatlan dohánytól kapja azt a bizonyos csipetnyi játékosságát. Az illat alapja a légies elemi.

Az illat története
Az Amouage Portrayal női Eau de Parfum 2019-ben került bemutatásra. Elegáns üvegcséjét az art deco művészeti stílus ihlette. Gyöngyházszínű előlapja és kupakjának kék Swarovski kristálya fényűző színezetet ad neki.

Teljes összetevőlista

ALCOOL DENAT, PARFUM, EUGÉNOL, LIMONÈNE, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOL, BENZOATE DE BENZYLE, FARNÉSOL, CITRAL, ISOEUGÉNOL, ALCOOL BENZYLIQUE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Amouage
Raktáron
97 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
dohány, vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
elemi
Az illat fajtája
orientális, virágos
Adatok
Vonalkód
701666330127
Cikkszám
MRP362