Ügyfélszolgálat: +36704231190

Amouage Interlude Black Iris
Amouage Interlude Black Iris
96 999 Ft

Amouage Interlude Black Iris

A márka megálmodója az Ománi királyi család egyik tagja. Igazán különleges, lenyûgözõ, egzotikus illat, mely a kelet kincseibõl merít ihletet.A nyugalom, és erő összetett játéka rejlik az Amouage Interlude Black Iris Eau de Parfum sötét, titokzatos flakonjában. Melengető illata ideális választás a téli hónapokra, és tökéletes társa lesz a különleges, esti alkalmakon is. Az illat egy pillanat alatt önreflexióra és személyes felfedezésre készteti a belső harmóniát a külső káoszból.

különlegessé varázsolja a pillanatokat
pikáns, fás tónusú illat
keleties illat
Az illat összetétele
A frissítő bergamott, rozmaring, és lila levél kontrasztos kombinációt alkot az Amouage Interlude Black Iris illatában található melengető borostyánnal. Különleges orrisz gyökér és az édes vanília kissé lágyabbá teszik az illatot. Végül megjelennek a titokzatos bőr akkordjai is, melyek az agarfával, cédrusfával, és szantálfával keverednek. A pacsulival együtt alkotják az illat mélységét, és legtovább maradnak meg bőrén.

Az illat története
A 2020-ben megjelent Amouage Interlude Black Iris Eau de Parfum illata különleges, csábító, férfias, és igazán egyedi. Az eredeti illatnál kissé könnyedebb, az oregánó, és rozmaring fűszeres tónusai kevésbé érezhetők, a melengető vanília pedig lágyabbá teszi az illatot. Jellegzetes formájú üveg flakonja éjfélkék és fekete árnyalatot kapott, és Swarovski kristályok díszítik.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Amouage
Raktáron
96 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
lila levél, rozmaring, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
labdanum, orrisz gyökér, borostyán, vanília, mirha, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, cédrus, szantálfa, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
aromás, virágos, bőrös, fás
Adatok
Vonalkód
701666315964
Cikkszám
MRP358