Ügyfélszolgálat: +36704231190

Amouage Interlude
Amouage Interlude
97 999 Ft

Amouage Interlude

Az Amouage egy nemzetközi luxusillat-ház, amely a világ legfinomabban kidolgozott parfümjeinek elkészítéséről híres. Az ománi szultanátusban 1983-ban „A királyok ajándéka” néven alapított ház újradefiniálta az arab parfüméria művészetét, és globális hírnevet szerzett azzal, hogy minden alkotásába innovatív modernséget és valódi művésziséget hozott. Éljen át egy felejthetetlen, érzéki élményt az Amouage Interlude illatrobbanásával! Az egyedi és melengető Eau de Parfum békés és meghitt menedéket nyújt a modern világ rohanásában.

a füst, a balzsamok és a fafélék mély illata
absztrakt és spirituális, az alapvető ösztönöket érinti meg
komplex és összetett, rendkívül hosszan tart
Az illat összetétele
A bors és az oregánó fűszeres jegyei az ámbra, labdánum és opoponax alkotta balzsamos szívillatot körülvéve bontakoznak ki. Az erős, fűszeres illatú gyanta csendes meditációt idéz fel, ahol a figyelem a templom messzi szentélyére szegeződik. A bőr, agárfa és pacsuli tompa, sejtelmes fénnyel világítja meg ezt a jelenetet, míg a szantálfa kirajzolja az éles körvonalakat.

Az illat története
Az „Interlude”, azaz közjáték a pillanatnyi elcsendesedés illata a rohanó világban. Vizuálisan ezt a közjátékot egy párizsi ház tetején koreográfiát gyakorló táncosok testesítik meg. Ebben a percben a nagyváros zajai csak messziről szűrődnek fel hozzájuk. Idefent kettesben vannak, és csakis egymásnak táncolnak. Az élet ritka pillanatainak egyike ez, amely új nézőpontokat ad, és bensőnkbe irányítja a nyugtalan elmét.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, ANISE ALCOHOL, FARNESOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, ISOEUGENOL, CINNAMAL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Amouage
Raktáron
97 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
oregánó, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szuhar, Opoponax, borostyán, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, szantálfa, füstös tónusok, pacsuli, bőr
Az illat fajtája
orientális, fás
Adatok
Vonalkód
701666315926
Cikkszám
MRP359