Ügyfélszolgálat: +36704231190

Amouage Enclave
Amouage Enclave
106 999 Ft

Amouage Enclave

Az Amouage egy nemzetközi luxusillat-ház, amely a világ legfinomabban kidolgozott parfümjeinek elkészítéséről híres. Az ománi szultanátusban 1983-ban „A királyok ajándéka” néven alapított ház újradefiniálta az arab parfüméria művészetét, és globális hírnevet szerzett azzal, hogy minden alkotásába innovatív modernséget és valódi művésziséget hozott. Az Amouage Enclave Eau de Parfum ugyanolyan kontrasztos, mint az a hely, ahol a tenger frissessége a föld forróságával találkozik. Induljon el vele egészen Omán Muszandam-félszigetének fjordjaihoz.

üde, aromás illat ámbrás és fűszeres illatjegyekkel
az Enclave Eau de Parfum a Renaissance kollekcióba tartozik
2020-ban bemutatott, férfiak és nők által is viselhető illat
Az illat összetétele
Nyitányában a tenger hullámaként árasztja el Önt a menta és a kardamom frissességével. Ezekkel egy időben bontakozik ki a forróságot kifejező fahéj is. Közvetlenül utánuk megjelenik a föld és a kövek forróságát idéző vetiver és a pacsuli földes illatjegye a tömjénnel és a rózsa lényegével. Alapillatában egyenesen izzik az AmberXtreme™ illata, mely megteremti a tökéletes összhangot a többi keleties jeggyel.

Az illat története
Az Amouage Enclave parfüm az alkotója, Julien Rasquinet parfümőr által az ománi Muszandam térségében megélt, ellentmondásos érzéseket fejezi ki. Julien célja az volt, hogy megragadja a tengeröblöket beragyogó, lenyugvó Nap egyedülálló fényét. A válogatott összetevőkkel nem csupán a víz végtelen frissességét, de a környező sziklás tájat is tökéletesen adja vissza.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Amouage
Raktáron
106 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, kardamom olaj, rózsabors, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, vetiverfű, pacsuli, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, Amber Xtreme
Az illat fajtája
aromás, fűszeres, fougere
Adatok
Vonalkód
701666400028
Cikkszám
MRP355