Ügyfélszolgálat: +36704231190

Amouage Ashore
Amouage Ashore
106 999 Ft

Amouage Ashore

Az Amouage egy nemzetközi luxusillat-ház, amely a világ legfinomabban kidolgozott parfümjeinek elkészítéséről híres. Az ománi szultanátusban 1983-ban „A királyok ajándéka” néven alapított ház újradefiniálta az arab parfüméria művészetét, és globális hírnevet szerzett azzal, hogy minden alkotásába innovatív modernséget és valódi művésziséget hozott. Az Amouage Ashore Eau de Parfum a végtelen homokos strandra repíti Önt a nyár közepén. Ennek a parfümnek az illata ugyanúgy délibábként hat az érzékeire, mint a szemét elkápráztató ragyogó napfény.

illat a fehér virágok és fűszerek jellegzetes illatjegyeivel
az Ashore Eau de Parfum a Renaissance kollekcióba tartozik
2020-ban bemutatott, férfiak és nők által is viselhető illat
Az illat összetétele
Az indiai fűszerek, amint ráismer a fejillatban a kardamom, a kurkuma és a rózsabors olajának jegyeire, rögtön lenyűgözik. Pillanatokkal később a nap, a homok és a tenger hullámainak ragyogását közvetlen közelről tapasztalja meg, hiszen a jázmin, valamint a napos és rózsás akkordok kerülnek előtérbe. Végül az igazi ámbra, a tömjén és a szantálfaolaj egysége az egész érzéki élményt tökélyre emeli.

Az illat története
Az Amouage Ashore parfümöt az Omán keleti partvidékén fekvő Ras al-Jinz ihlette. Megalkotása a valóban erről a napsütötte vidékről származó Mackenzie Reilly parfümőr érdeme. Az Ashore illatkompozíciójában így az alkotó a saját érzéseit és élményeit jelenítette meg.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Amouage
Raktáron
106 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kurkuma, kardamom olaj, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, napos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa-olaj, ámbra, tömjén
Az illat fajtája
virágos, fűszeres
Adatok
Vonalkód
70166640035
Cikkszám
MRP354