Ügyfélszolgálat: +36704231190

Al Haramain L'Aventure

Az Al Haramain L’Aventure Eau de Parfum uraknak önbizalmat ad és azt a bizonyos szikrát, amelynek köszönhetően minden extrém helyzetnek játszva az ura lesz.

friss, gyümölcsös illat
a kalandvágyó, kezdeményező szellemű férfi számára
a mindennapokra ajánljuk
Az illat összetétele
A fejillatban a bergamott és a citrom elegyének citrusos frissessége uralkodik. Az elemi gyanta enyhén durva, ugyanakkor éteri hatást kölcsönöz a fejillatnak. Ezek után jázminos virágcsokor, gyöngyvirág és a fa illatának keveréke érezhető. Az alapillatban könnyedén felismerhető az ámbra és pézsma érzéki, karakteres illatával keveredő, melengető pacsuli.

Az illat története
Az Al Haramain L’Aventure kubista stílusú üvegcséje elegáns fémekből készült, ezzel is kiemelve az illat kifinomultságát. Az 1970 óta működő márka hitvallása, hogy az illatok képesek feleleveníteni az emlékeket, ahogyan érzelmeket és vágyat is ébreszteni.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Al Haramain
Nincs raktáron
17 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
elemi, citrom, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, gyöngyvirág, fás tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, pézsma
Az illat fajtájagyümölcsös
Adatok
Cikkszám
MRP645